KONFERENS

Bröllop på Öland

Hotellets centrala placering på Öland och i Borgholm gör Strand till en utmärkt plats för härliga bröllop och fester. Självklart kan vi hjälpa till med bröllopsmiddagen på Borgholms slottsruin.

Bröllop på Borgholms Slott

På landborgen med utsikt över Borgholm och Kalmarsund ligger Borgholms Slott med anor från 1100-talet.
”Sällan har natur och arkitektur smält samman till en sådan enhet som här och denna enhet blev bara ytterligare framhävd, när slottet år 1806 härjades av en stor brand och det endast blev kalkstensmurarnas nakna former kvar av all den forna härligheten.”

Själva slottet bokar man separat på www.borgholmsslott.se.

Ni kan välja att ha både vigseln och bröllopsmiddagen på Borgholms slott, eller så anländer ni för att inleda med bröllopsskålen på borggården. I denna vackra miljö ser vi till att ni får ett riktigt drömbröllop. Vi är delaktiga i planeringen precis så mycket eller lite ni vill.

Vi har lång och god erfarenhet av att organisera allt som har med bröllopsfester att göra, exempelvis mat och dryck, blommor, dukning, dekorationer och underhållning. Hur som helst lägger vi stor vikt vid både detaljerna och helheten.

Självklart kan vi även arrangera bröllopsfestligheter i våra egna lokaler på Strand Hotell om ni önskar det. Ni kan med trygghet och tillförlitlighet anlita oss för er stora dag!

Kontakta Strands gruppbokning (via växel 0485-888 88) för bästa möjliga paket för just ert bröllop.

Hör av er redan idag så hjälper vi till!

Transport, Underhållning & tillval

Prata med oss! Vi hjälper gärna till om ni behöver hjälp med transport till och från kyrkan eller slottet. När det gäller underhållning kan vi ordna det mesta, från trubadur till DJ inkl. teknik.
Tårta beställs separat efter önskemål. Vill ni förgylla bröllopsfesten ytterligare kan man till exempel välja snittar till fördrinken eller vickning framåt småtimmarna.