KONFERENSPAKET

Hotellet är ditt!

HOTELLET ÄR DITT – BOKA HELA STRAND!

Varför inte boka hela Strand Hotell i Borgholm på Öland?
Hela hotellet med all dess personal står till ert förfogande, ni disponerar över alla utrymmen för eget bruk utan att behöva störas av andra aktiviteter eller gäster. Ni får tillgång till samtliga konferenslokaler och grupprum. Inomhuspoolen kan ni gå till när ni vill. Barerna och restaurangen är öppna enligt era önskemål!

HÄPNADSVÄCKANDE LÅGT PRIS
Vi kan hålla med om att detta nästan låter för bra för att vara sant. Men vi har många nöjda konferensgäster som kan intyga att det är en upplevelse utöver det vanliga att ha hela hotellet för sig själva. Och det bästa är att vi kan räkna fram ett bra pris som ofta är häpnadsväckande lågt – från 89.000 kr. Då ingår logi, lokaler och frukost för ända upp till 200 personer.

VI HJÄLPER TILL MED UNDERHÅLLNING
Om ni vill ordna någon speciell aktivitet eller överraskning hjälper vi självklart till. Kanske nattklubb, trubadur, musikquiz eller någon annan underhållning. Vi har också flera förslag på trevliga temamiddagar.

HELA STRAND HOTELL – FR. 89.000 kr
Kostpaket fr. 540 kr per person
inkl. förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och 2-rätters middag.

Priserna är exkl. moms.

Offertförfrågan:

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0485-888 88 eller maila till info@strandborgholm.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!