STRAND HOTELL

Pool & relax

Som gäst på hotellet kan du kostnadsfritt nyttja vår relaxavdelning med bubbelpool, träningsmöjligheter, bastu och 25- meters bassäng.

Välkommen ner och unna dig en skön stund!

Vill man hyra ett relaxkit med en badhandduk, badrock, tofflor samt resekit så går det bra i receptionen. Pris 95:- (Enbart badrock 70:-)
Under januari-april har vi underhållsarbete på vår pool och relaxytor och håller då det stängt.

Med anledning av Corona så har vi valt att endast öppna upp relaxavdelningen för våra hotell-och hamngäster.
Vi har ett samarbete med Nordic Wellness Borgholm, där man som hotellgäst får träna där. För mer information, prata med vår personal. Läs mer om anläggningen här: Nordic Wellness

25 m bassäng

Vår 25m bassäng är perfekt för den som vill motionssimma under semestern, konferensen eller leka med barnen, ligga i en stolstol eller bara titta på Kalmarsund som sträcker ut sig precis utanför fönstret.

Träningslokal

Vi erbjuder en mindre träningslokal som komplement till vår relaxavdelning. Vill man sträcka ut benen i ett löpspår så ligger hotellet i nära anslutning till Borga Hage som har ett flertal trevliga slingor som tar dig bland annat förbi Solliden och Borgholms Slottsruin.

Bastu

I vår relax finns det en bastu att tillgå.

Vill man testa på Kallbadhuset som ligger intill, kan man som hotellgäst använda det fritt enligt de regler som tillämpats, bokning sker på https://fri.borgholm.se/bokning/schema.aspx
Kontakta receptionen för inloggningsuppgifter.

Bubbelbad

Bubbelpoolen som finns nere i relaxen är väldigt populär, vare sig det är efter en konferens eller semesterfirare som vill njuta lite extra. Så glöm inte badkläder nästa gång du besöker oss.
Vill man hellre bada i havet så har vi även en egen strand precis intill hotellet.

Tyvärr är bubbelpoolen avstängd tills vidare pga Covid-19.