fbpx

För en aktiv vistelse

Aktivitetspark & skatepark

För de som gillar fart och fläkt det en aktivitetspark för skateboard, inlines och kickbike på Marknadsvägen/Mejeriviken i Borgholm. Detta är en mycket uppskattad aktivitetspark intill Kapelluddens camping som har besökare i olika åldrar.

Lek & upplevelse i parkerna

Njut av lek och skoj i Södra Parken i centrala Borgholm, där en elektronisk dansbåge inbjuder till roliga aktiviteter som aerobics, monsterjakt och matte-lekar. För de minsta finns kompisgungor, studsmattor och en xylofon med trummor. En perfekt plats för hela familjen att ha kul på.

Träning i naturskön miljö

Ta del av träningsglädjen på Öland med utegym. På Marknadsvägen/Mejeriviken i Borgholm vid aktivitetsparken/skateparken finner du ett gediget utegym med maskiner för alla muskelgrupper. Ta ett besök hit och låt dig svettas.

Upplev badhuset i Borgholm

Mitt i centrala Borgholm vid Kapelluddens Camping hittar du Borgholms badhus, där är vattnet alltid 28 grader i den 25-meter långa bassängen. Här finns vattenrutschbana, café, shop, gym, motionssim, simskola, vattengympa och andra roliga aktiviteter. För de allra minsta finns en plaskhörna med 34 grader i vattnet. Upplev även utomhuspooler med en poolbar där du kan njuta av god mat och dryck.

Padel

För padelälskare finns banor både inomhus och utomhus i Borgholm. Boka er bana och utmana sedan varandra i en match och för att se vem som är den sämsta förloraren.

Vill du kombinera din vistelse med ett besök hos oss?

Klicka på knappen nedan för att boka paket.

Dela med dig:
Skateark
FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.