fbpx
KONFERENS & MÖTEN

Konferenspaket

KONFERENSPAKET​

Lunch - Lunch

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats och konferenshotell!
Här ordnas allt från mindre enklare möten, konferenser och Kick-offer till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

KONFERENSPAKET

Ölandskonferens

En Ölandskonferens är perfekt för de grupper som vill uppleva något genuint och minnesvärt under sin konferens. Ni hinner givetvis med er egen agenda men får även ta del av vårt vackra och alldeles unika landskap. Kvällen tillbringar ni med en exklusiv middag på fantastiska Borgholms slott. Vi ger er alltså chansen att under en guidad busstur se mer av och lära er något nytt om denna genuina ö som faktiskt är ”i grunden annorlunda”.

(Minimiantal 50p)

KONFERENSPAKET​

Musik-tema

”The ABBA Tribute” som tävlingen kallas, får deltagarna att ryckas med i de poppiga och odödliga låtarna från förr.

I aktiviteten ingår:
Upplägg av aktiviteten ”The ABBA Tribute”, DJ (som fortsätter spela efter aktiviteten), ljud- och ljusanläggning, projektor och skärm, scen, enkel discodekor, tekniker, förstapris, spelplaner.

KONFERENSPAKET MED ABBA-TEMA
Förmiddag dag 1 – Frukost dag 2
I paketet ingår: Konferenslokal, för- och eftermiddagskaffe, lunch, plockbuffé, 2-rättersmiddag, logi i dubbelrum inkl. frukost samt aktiviteten ”The ABBA Tribute” .

Aktiviteten finns även som en Tribute to Rock eller andra musikteman. Kontakta oss gärna för fler aktivitetsförslag.

KONFERENSPAKET

Dagkonferens

Vi pratar ofta om att vi på Strand hotell är duktiga på att ta emot stora konferenser och många människor samtidigt. Men sanningen är ju att vi värnar precis lika mycket om små möten och mindre grupper. Bara för att ni är färre till antalet betyder det inte att ni försvinner i mängden. Tvärtom – vi vill att ni ska känna er extra välkomna!

Minikonferens – Förmiddags- eller eftermiddagsfika och lokal.

Frukostmöte – Frukostbuffé och konferenslokal.

Halvdagskonferens – Förmiddags- eller eftermiddagsfika, lunch och lokal.

Dagkonferens – Förmidddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och lokal.

Kvällskonferens – Avsluta dagen med konferens. 2-rätters middag och lokal.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats och konferenshotell! Här ordnas allt från mindre enklare möten, konferenser och Kick-offer till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

Vi är specialister på lyckade möten! Här finns över 30 års erfarenheter av konferenser och vet att det handlar om mer än bara utrustning och lokaler.

Även att samla, roa, utbilda och belöna är viktiga faktorer. Hos oss finner ni mängder av aktiviteter som stärker lagandan och vässar säljinstinkterna men också många kulturella upplevelser.

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0485-888 88 eller maila till info@strandborgholm.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.