fbpx
KONFERENS & MÖTEN

Checklista inför er konferens

För att din konferens ska bli så effektiv som möjligt, får du här lite tips inför din vistelse hos oss. På så vis kan vårt konferensteam göra ditt möte till bästa möjliga och din tid blir mer effektiv.

För att förstå vilka möjligheter vi har och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med dina möten och konferenser så arrangerar vi som en del av vår service visningar av hotellet.

Vi kan hjälpa dig med tips kring körschema, lägga upp en budget, ordinera program. Vi kan också sköta deltagarfakturering och erbjuda vaktmästarservice för att sätta upp t ex vepor och skyltar, tillverka namnbrickor och personliga program.

Vi kan ta fram förslag via samarbetspartners vad det gäller sociala aktiviteter, nöje,teknik, dekor och blommor samt transport.

Kontakta oss så hjälper vi dig. Det är ju detaljerna som gör helheten!

0485-888 88 eller info@strandborgholm.se

Tips inför er konferens

– Syfte med konferensen?

– När, var, hur – planera i god tid.

– Hur många ska delta på mötet?

– Inbjudan, program, agenda och körschema med tid för mingel och nätverkande. Vi kommer gärna med tips för att det ska
bli en bra upplevelse för dina deltagare.

– Logi. Skicka en namnlista i god tid med antalet personer och hur fördelningen ska ske rumsvis. Det blir en smidigare incheckning för alla dina deltagare.

– Mat & Dryck. Önskemål kring måltider, menyer, dryckespaket och körschema.

– Allergier, specialkost och övriga önskemål meddelas i förväg via formulär så att köket kan förbereda alternativa rätter för den som önskar. Läs mer om vår specialkost policy här. 

– Planera transporter t ex med buss.

– Överraska med något kul inslag eller en social aktivitet.


Profile side photo of happy charming woman hold clip board write plan list good mood in office indoors workplace.
OFFERTFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats och konferenshotell! Här ordnas allt från mindre enklare möten, konferenser och Kick-offer till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

Vi är specialister på lyckade möten! Här finns över 30 års erfarenheter av konferenser och vet att det handlar om mer än bara utrustning och lokaler.

Även att samla, roa, utbilda och belöna är viktiga faktorer. Hos oss finner ni mängder av aktiviteter som stärker lagandan och vässar säljinstinkterna men också många kulturella upplevelser.

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0485-888 88 eller maila till info@strandborgholm.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.