fbpx
KONFERENS & MÖTEN

Konferens
aktiviteter

STRAND BORGHOLM

Våra aktiviteter

Underhållning till middagen

Magikern Mike trollbinder med en Stand-up show av trolleri och humoristisk finess. Han förbluffar med illusionstrick framför dina ögon, blandar humor med magi och involverar publiken. Detta är den perfekta underhållningen för företagsevenemanget eller konferensen, där högklassig trollkonst uppskattas.

För prisuppgift och bokning kontakta:
info@strandborgholm.se

Hotellmysteriet

Hotellmysteriet passar för grupper som vill göra en klurig, teambildande och rolig aktivitet tillsammans. Lagen genomför ett antal praktiska övningar för att sedan knäcka varför den nya kollegan inte dök upp till konferensen.

Bowls

Bowls spelas med klot som rullas på en matta. Spelet går ut på att komma nära målkulan (kalllad Jacken), som placeras i ena änden av mattan. Jacken kan under spelets gång flyttas (krockas iväg) och därmed ändra position.

Code Break

Vill ni ha en gruppstärkande aktivitet som får alla engagerade? Då rekommenderar vi Code Break eller Kodjakten. Det gäller att hitta flest koder inom ett avgränsat område på 1 timme. Varje hittad kod matas in i en surfplatta som varje lag har, sedan ska ett uppdrag utföras eller en klurig fråga besvaras.

Escape Room

Escape Room är ett utmärkt sätt att förstärka vikten av era anställdas varierade kunskaper, att tillsammans och genom lagarbete besegra klockan och vinna tillbaks er ovärderliga information. Deltagarna måste tänka logiskt, använda sin intelligens, sin fingerfärdighet och förmåga att analysera given info för att komma ut ur rummet och slå klockan.

Kreativa Uppdraget

En fartfylld poängjakt med ca 100 uppdrag att lösa. Det gäller att hitta saker i närområdet, svara på faktafrågor, fotografera med mobilen, lösa kluriga tankenötter, utföra uppdrag och skapa olika saker. Allt är värt olika många poäng så det gäller att prioritera. Teambuilding på riktigt rolig nivå!

VR och inomhusgames

VR – Virtual Reality – är superpopulärt! Det innebär att man med en dator och ett headset upplever nya världar. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, ni väljer själva! Vi har även simulatorer för racing, flygning, skytte, m.m. De här aktiviteterna blir man aldrig för gammal för!

5-kamp eller 10-kamp

Passar perfekt för stora grupper på en kick off eller konferens och det brukar alltid leda till god stämning. Kallas också för ”storfemma” och ”stortiokamp”. Lagen tävlar samtidigt och möter ett nytt lag vid varje ny gren. Färdigt på ca 2 timmar, inga väntetider!

Fångarna på Borgholms Slott

Gå in i ruinerna på Borgholms Slott och möt varandra i olika grenar som får svetten att rinna och spindlarna att fly! Här kan den som sett TV-programmet äntligen få prova på riktigt. Det bjuds verkligen på utmaningar… Allt från sumobrottning och mjödhävartävling till pilbågsskjutning och yxkastning.

Lådbilsbygge och rally

Att bygga lådbil och sedan köra rally ger er både äventyr, upplevelser, skratt och möjligheten att utvecklas som grupp. Alla har samma förutsättningar men under tiden ni bygger får ni roliga och utmanande uppdrag som kan ge fördelar i byggandet. Det är underbart att se kreativiteten och entusiasmen i denna aktivitet!

Shuffleboard

Boka vårt Shuffleboard och tävla mot varandra. En trivsam aktivitet som passar alla. Passar bäst för de lite mindre grupperna.

Mordgåtan – Klassisk med skådespelare

En rolig och klurig aktivitet där gästerna ingår i en utredningsgrupp hos polisen.
Ni ska lösa ett mord i grupp. Ledtrådar, förhör och andra tips kommer in fortlöpande.

Kubb

I receptionen kan ni kostnadsfritt låna ett kubbspel som passar alldeles utmärkt på gräsmattan utanför vår stora terrass. En aktivitet som passar de flesta!

Tennis

Precis intill hotellet finns tre stycken grusplaner.

UPPTÄCK ÖLAND

Inspiration

OFFERTFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats och konferenshotell! Här ordnas allt från mindre enklare möten, konferenser och Kick-offer till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

Vi är specialister på lyckade möten! Här finns över 30 års erfarenheter av konferenser och vet att det handlar om mer än bara utrustning och lokaler.

Även att samla, roa, utbilda och belöna är viktiga faktorer. Hos oss finner ni mängder av aktiviteter som stärker lagandan och vässar säljinstinkterna men också många kulturella upplevelser.

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0485-888 88 eller maila till info@strandborgholm.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.