fbpx
KONFERENS & MÖTEN

Våra möteslokaler

Här är nära till allt!

Under många år har vi genom ett väl utfört arbete byggt upp ett förtroende hos våra gäster. Det märker vi inte minst genom att många av våra gäster återkommer år från år. Oavsett om det gäller konferenser, kick offer, kurser, möten eller roliga personalaktiviteter, så är varje tillfälle unikt. Vi anpassar oss efter era önskemål! Genom vår differentierade prislista beroende på säsong kan du själv påverka hur mycket er konferens ska kosta! Det enda vi inte sänker är vår höga service och ambitionsnivå!

Vår konferensutrustning inkluderar luftkonditionering, full teknisk utrustning inkl. pc-kanon, trådlöst internet samt vatten i lokalerna. Totalt har vi 320 bäddar fördelat på 12 enkelrum, 52 dubbelrum och 47 flerbäddsrum. WC, bad/dusch, hårfön, radio, TV och trådlöst internet. Restaurangen har sammanlagt 500 platser. I restaurangen njuter ni av utsikten över Kalmarsund och gästhamnen. Poolen är en 25-metersbassäng och vi har även bastu. Inom gångavstånd ligger Solliden, kungafamiljens sommarresidens. Borgholms slott och Borgholms centrum.
 
Planskiss över Strand: Strand Planskiss
OFFERTFÖRFRÅGAN

Få ett prisförslag

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats och konferenshotell! Här ordnas allt från mindre enklare möten, konferenser och Kick-offer till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

Vi är specialister på lyckade möten! Här finns över 30 års erfarenheter av konferenser och vet att det handlar om mer än bara utrustning och lokaler.

Även att samla, roa, utbilda och belöna är viktiga faktorer. Hos oss finner ni mängder av aktiviteter som stärker lagandan och vässar säljinstinkterna men också många kulturella upplevelser.

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0485-888 88 eller maila till info@strandborgholm.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.