fbpx

Möt Öland på vintern

Vare sig om du är ute efter en mysig julmarknadsupplevelse eller en stund av upptäckande i den öländska naturen, har Öland något att erbjuda även under vinterhalvåret. Det är en tid för eftertanke, skönhet men framför allt, en påminnelse om att det finns magi i varje årstid på denna ö.

Rällaskogen

Rällaskogen är ett naturreservat och en pärla för naturälskare. Oavsett årstid erbjuder denna skog in till äventyr och upplevelser. En årlig tradition vid juletiden är, tomtestigen! En stig där många tomtenissar hittat sitt näste.

Kallbad

Kombinationen av den friska luften, havsvattnet och den omgivande naturens lugn gör att ett kallbad på Öland inte bara blir en upplevelse för kroppen, utan även för själen.

Beijershamn

Beijershamn ett naturresservat och en plats av skönhet. Det är en av Ölands mest betydande platser för fåglar vid vatten. Oavsett årstid är Beijershamn en vacker plats att besöka, särskilt för fågelskådaren.

Gråborg

Gråborg på Öland är ett levande kulturarv och är Ölands största fornborg. Klä dig varmt, packa ryggsäcken med grillkorv och marshmallows, och bege dig mot Gråborg.

Långe Jan

Långe Jan, som reser sig 42 meter över marken, är Sveriges högsta fyr. En klättring upp för dess 197 trappsteg belönas med en hänförande utsikt över Östersjön och Ölands landskap. Både vuxna och barn kommer att uppskatta ett besök här.

Julmarknad

Öland erbjuder flera marknader under julen. Här får besökare uppleva en mix av traditionellt öländskt hantverk, doften av glögg och pepparkakor, och den där speciella myskänslan som bara vintern kan erbjuda.

Vill du kombinera din vistelse med ett besök hos oss?

Klicka på knappen nedan för att boka paket.

Dela med dig:
Strandborgholm Jul På Öland
FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.