fbpx

Upptäck Ölands golfparadis

Ölands golfbanor – en oas för golfentusiaster

Först och främst, låt oss prata om varför Öland är den perfekta platsen för golfentusiaster. Beläget i Östersjön, är Öland Sveriges näst största ö och erbjuder en kombination av underbar natur, rik kultur och fascinerande historia. Dessutom, och kanske mest lockande för golfare, är det faktum att ön är hem till några av de mest imponerande golfbanorna i landet. Följ med oss på en inspirerande resa genom golfäventyr på Öland.

Ekerum Resort Öland: En lyxig golfupplevelse

Ekerum Resort Öland är en av de mest populära golfdestinationerna på ön. Här hittar du två 18-hålsbanor, Långe Erik och Långe Jan, som båda är erkända för sin höga kvalitet och utmanande spel. Långe Erik är en park- och skogsbana som slingrar sig genom vacker natur, medan Långe Jan är en mer öppen bana som erbjuder fantastiska vyer över Kalmarsund. Ekerum Resort erbjuder även boende och restaurang för att förhöja din golfupplevelse.

Saxnäs Golfklubb: Familjevänligt och pittoreskt

Därefter, bege dig till Saxnäs Golfklubb, en 18-hålsbana belägen i en vacker skogsmiljö. Banan är känd för att vara familjevänlig, och erbjuder både utmaningar för erfarna spelare och en rolig dag för nybörjare. Klubben har även en 6-håls kortbana och en välutrustad shop för att säkerställa att du har allt du behöver för en minnesvärd dag på golfbanan.

Grönhögens Golfklubb: En spektakulär havsutsikt

För en golfupplevelse med en fantastisk utsikt över havet, besök Grönhögens Golfklubb. Belägen på Ölands södra udde, bjuder denna 18-hålsbana på dramatiska klippor och slående havsutsikter. Den kuperade terrängen och de naturliga sanddynerna gör denna bana till en unik och utmanande spelupplevelse. Efter rundan kan du njuta av en välsmakande måltid i klubbens restaurang, som erbjuder en fantastisk utsikt över Östersjön.

Ölands Golfklubb: Golf bland rika kulturlandskap

Slutligen, låt oss inte glömma Ölands Golfklubb, en 27-hålsanläggning belägen i norra delen av ön. Denna klubb består av tre 9-hålsbanor, vilket ger dig möjligheten att kombinera dem för att skapa din egen unika 18-hålsrunda. Här spelar du bland det vackra och kulturhistoriskt rika landskapet, vilket gör varje runda till en oförglömlig upplevelse. För att komplettera din dag på golfbanan erbjuder klubben även en pro-shop och en trivsam restaurang.

Ta med dig minnen för livet från Ölands golfbanor

Att spela golf på Öland är mer än bara en sport; det är en upplevelse som kombinerar natur, kultur och passionen för golf. Genom att utforska dessa sex banor kan du skapa oförglömliga minnen och få en djupare förståelse för vad som gör Öland till en så speciell plats. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare, kommer du att lämna ön med en känsla av förnyad inspiration och en längtan att återvända snart igen.

Vill du kombinera din vistelse med ett besök hos oss?

Klicka på knappen nedan för att boka paket.

Dela med dig:
Strandhotellborgholm Upptackoland Golf
FRAMGÅNGSRIK MARKNADSFÖRING MED DOOH

VILL DU HA FLER LÖNSAMMA ÖGONBLICK?

Osäker på vilket paket eller vilken lösning som passar dig? Kontakta oss, och få både rådgivning och chansen till speciella erbjudanden på lönsamma ögonblick från Expo Mood.

STRAND BORGHOLM

Skriv upp dig på våra Nyhetsbrev!

Ta del av våra senaste nyheter och få tillgång till exklusiva erbjudanden från Strand Borgholm.
Läs mer om hur vi behandlar din data här.