KONFERENS

Konferensaktiviteter

Här på Strand Hotell uppmuntrar vi er gärna att flytta ut konferensen och öka er kreativitet och lustförmåga! En passande aktivitet kan verkligen förhöja konferensupplevelsen och vi har massor att välja på. Vi samarbetar med ett flertal lokala aktörer inom äventyrs- och underhållningsbranschen. Välkommen att höra av dig för mer information på info@strandborgholm.se

Hotellmysteriet – Aktivitet ni genomför själva

Hotellmysteriet passar för grupper som vill göra en klurig, teambildande och rolig aktivitet tillsammans. Lagen genomför ett antal praktiska övningar för att sedan knäcka varför den nya kollegan inte dök upp till konferensen.

Tid: 1-2 h

Bowls – Aktivitet hos Borgholms Bowls

Bowls spelas med klot som rullas på en matta. Spelet går ut på att komma nära målkulan (kalllad Jacken), som placeras i ena änden av mattan. Jacken kan under spelets gång flyttas (krockas iväg) och därmed ändra position.

Code Break

Vill ni ha en gruppstärkande aktivitet som får alla engagerade? Då rekommenderar vi Code Break eller Kodjakten. Det gäller att hitta flest koder inom ett avgränsat område på 1 timme. Varje hittad kod matas in i en surfplatta som varje lag har, sedan ska ett uppdrag utföras eller en klurig fråga besvaras.

Tid: 45-90 min. Antal: 15-200 personer.

Green Hat Challenge

En fartfylld poängjakt med ca 100 uppdrag att lösa. Det gäller att hitta saker i närområdet, svara på faktafrågor, fotografera med mobilen, lösa kluriga tankenötter, utföra uppdrag och skapa olika saker. Allt är värt olika många poäng så det gäller att prioritera. Teambuilding på riktigt rolig nivå!

Tid: 1,5-2 timmar. Antal: 15-200 personer.

VR och inomhusgames

VR – Virtual Reality – är superpopulärt! Det innebär att man med en dator och ett headset upplever nya världar. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, ni väljer själva! Vi har även simulatorer för racing, flygning, skytte, m.m. De här aktiviteterna blir man aldrig för gammal för!

Tid: Anpassas efter behov. Antal: 15-200 personer.

5-kamp eller 10-kamp

Passar perfekt för stora grupper på en kick off eller konferens och det brukar alltid leda till god stämning. Kallas också för ”storfemma” och ”stortiokamp”. Lagen tävlar samtidigt och möter ett nytt lag vid varje ny gren. Färdigt på ca 2 timmar, inga väntetider!

Tid: 1,5-3 timmar. Antal: 40-120 personer.

Fångarna på Borgholms Slott

Gå in i ruinerna på Borgholms Slott och möt varandra i olika grenar som får svetten att rinna och spindlarna att fly! Här kan den som sett TV-programmet äntligen få prova på riktigt. Det bjuds verkligen på utmaningar… Allt från sumobrottning och mjödhävartävling till pilbågsskjutning och yxkastning.

Kan bokas i mån av tillgång till slottet.

Lådbilsbygge och rally

Att bygga lådbil och sedan köra rally ger er både äventyr, upplevelser, skratt och möjligheten att utvecklas som grupp. Alla har samma förutsättningar men under tiden ni bygger får ni roliga och utmanande uppdrag som kan ge fördelar i byggandet. Det är underbart att se kreativiteten och entusiasmen i denna aktivitet!

Tid: 2,5-3 timmar. Antal: 15-200 personer.

Shuffleboard – Aktivitet ni genomför själva

Boka vårt Shuffleboard och tävla mot varandra. En trivsam aktivitet som passar alla. Passar bäst för de lite mindre grupperna.

Mordgåtan – Klassisk med skådespelare

En rolig och klurig aktivitet där gästerna ingår i en utredningsgrupp hos polisen.
Ni ska lösa ett mord i grupp. Ledtrådar, förhör och andra tips kommer in fortlöpande.

Tid: Ca. 1,5-2 timmar. Antal: 6-8 personer i varje grupp.

Kubb – Aktivitet ni genomför själva

I receptionen kan ni kostnadsfritt låna ett kubbspel som passar alldeles utmärkt på gräsmattan utanför vår stora terrass. En aktivitet som passar de flesta!

Tennis – Aktivitet ni genomför själva

Precis intill hotellet finns tre stycken grusplaner.