KONFERENS

Konferensaktiviteter

Här på Strand Hotell uppmuntrar vi er gärna att flytta ut konferensen och öka er kreativitet och lustförmåga! En passande aktivitet kan verkligen förhöja konferensupplevelsen och vi har massor att välja på. Vi samarbetar med ett flertal lokala aktörer inom äventyrs- och underhållningsbranschen. Välkommen att höra av dig för mer information på info@strandborgholm.se

VR och inomhusgames

VR – Virtual Reality – är superpopulärt! Det innebär att man med en dator och ett headset upplever nya världar. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, ni väljer själva! Vi har även simulatorer för racing, flygning, skytte, m.m. De här aktiviteterna blir man aldrig för gammal för!

Tid: Anpassas efter behov. Antal: 15-200 personer.

Tennis

Precis intill hotellet finns tre stycken grusplaner.

5-kamp eller 10-kamp

Passar perfekt för stora grupper på en kick off eller konferens och det brukar alltid leda till god stämning. Kallas också för ”storfemma” och ”stortiokamp”. Lagen tävlar samtidigt och möter ett nytt lag vid varje ny gren. Färdigt på ca 2 timmar, inga väntetider!

Tid: 1,5-3 timmar. Antal: 40-120 personer.

Code Break

Vill ni ha en gruppstärkande aktivitet som får alla engagerade? Då rekommenderar vi Code Break eller Kodjakten. Det gäller att hitta flest koder inom ett avgränsat område på 1 timme. Varje hittad kod matas in i en surfplatta som varje lag har, sedan ska ett uppdrag utföras eller en klurig fråga besvaras.

Tid: 45-90 min. Antal: 15-200 personer.

Oswald Awards

Producera film i grupp! En kreativ aktivitet där deltagarna släpper sina hämningar, samarbetar och umgås på ett lättsamt sätt. På kvällens Hollywoodgala bidrar filmteamen till den fantastiska underhållningen och deltagarna kan vinna pris för bästa skådespelare, regi och mycket mera.

Ladda ner Pdf för Oswald Awards här!

Fångarna på Borgholms Slott

Gå in i ruinerna på Borgholms Slott och möt varandra i olika grenar som får svetten att rinna och spindlarna att fly! Här kan den som sett TV-programmet äntligen få prova på riktigt. Det bjuds verkligen på utmaningar… Allt från sumobrottning och mjödhävartävling till pilbågsskjutning och yxkastning.

Green Hat Challenge

En fartfylld poängjakt med ca 100 uppdrag att lösa. Det gäller att hitta saker i närområdet, svara på faktafrågor, fotografera med mobilen, lösa kluriga tankenötter, utföra uppdrag och skapa olika saker. Allt är värt olika många poäng så det gäller att prioritera. Teambuilding på riktigt rolig nivå!

Tid: 1,5-2 timmar. Antal: 15-200 personer.

Lådbilsbygge och rally

Att bygga lådbil och sedan köra rally ger er både äventyr, upplevelser, skratt och möjligheten att utvecklas som grupp. Alla har samma förutsättningar men under tiden ni bygger får ni roliga och utmanande uppdrag som kan ge fördelar i byggandet. Det är underbart att se kreativiteten och entusiasmen i denna aktivitet!

Tid: 2,5-3 timmar. Antal: 15-200 personer.

Mordgåtan

En rolig och klurig aktivitet där gästerna ingår i en utredningsgrupp hos polisen.
Ni ska lösa ett mord i grupp. Ledtrådar, förhör och andra tips kommer in fortlöpande.

Tid: Ca. 1,5-2 timmar. Antal: 6-8 personer i varje grupp.

Golftävling

Varför inte anordna en egen golftävling? Vi hjälper till med allt från starttider till att vara totalleverantör av hela tävlingen.

Kubb

I receptionen kan ni kostnadsfritt låna ett kubbspel som passar alldeles utmärkt på gräsmattan utanför vår stora terrass. En aktivitet som passar de flesta!